Galotnes vietā var lietot * (zvaigznīti)
< Iepriekšējā    | Uz albumu |    Nākamā >
Preses konference par veselīga uztura attīstības iespējām un Latvijas zinātnieku izstrādātā topinambūra koncentrāta izmantošanu pārtikas rūpniecībā. No kreisās:
Andis Brēmanis, dietologs, Latvijas Diētas ārstu asociācijas priekšsēdētājs; 
Mārtiņš Beķers, LU Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūta profesors; 
Ilmāra Vīna, LU Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūta vadošā pētniece.

Preses konference par veselīga uztura attīstības iespējām un Latvijas zinātnieku izstrādātā topinambūra koncentrāta izmantošanu pārtikas rūpniecībā.

21.02.2007 11:07
© Foto: Toms Grīnbergs, LU Preses centrs

No kreisās: Andis Brēmanis, dietologs, Latvijas Diētas ārstu asociācijas priekšsēdētājs; Mārtiņš Beķers, LU Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūta profesors; Ilmāra Vīna, LU Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūta vadošā pētniece.

Latvijas Universitāte  |   LU Komunikācijas departaments  |   Kontakti  |   Autortiesības